• 001
  • 002
  • 003
 
Over Silversea:
 
 
 
 

De sleutel tot een gezonde levensstijl is er aan blijven werken, zelfs als u op vakantie bent. The Spa van Silversea kan u helpen uw gezonde routines te onderhouden, en misschien zelfs nieuwe dingen te leren kennen. Slechts één of twee rustgevende behandelingen kunnen u al helpen relaxen, doe rustig aan en kom terug in contact met de wereld rondom u.
Trouwens, hoe beter u zich voelt, hoe meer u zal genieten van uw reis.

Alsof u nog niet genoeg verwend werd: welkom bij The Spa van Silversea. Hier kan u inschepen voor een persoonlijke reis naar verjonging en even weg te zijn van de wereld. Onze exacte benadering tot wellness wordt volledig geïntegreerd in oefeningen, fitness en spa therapie door middel van lezingen over gezondheid en voedzame maaltijden om onze gasten te helpen bij een gezonde levensstijl.
Wij bieden u gespecialiseerde wellness-ceremonies met als onderwerp specifieke aandoeningen zoals artritis, een slechte bloedsomloop of cellulitits. Dankzij onze innovatieve technologie om de leeftijd van uw lichaam te bepalen, kunnen de personal trainers van The Spa een volledig lifestyle-programma ontwerpen dat ervoor zal zorgen dat u fit en gezond blijft ook lang na uw vakantie.
U kan trainen in ons Fitness Centre, dat zeer goed is uitgerust en Pilates of yoga in de aerobics studio. Houd die extra calorieën achterwege met onze overheerlijke specialiteiten in onze CruiseLite menu’s, ook het perfecte alternatief voor vegetariërs.

Verdiep uzelf in dit heiligdom van sereniteit waar verjongingskuren een oase van rust en harmonie creëren. De ideale aanvulling op een fysieke en geestelijke vernieuwing tijdens reizen met Silversea.