• 001
  • 002
  • 003
 
Over Silversea:
 
 
 
 

Voor sommige reizigers is de keuken bepalend voor een geslaagde reis. Gelukkig is de kunst van het koken altijd een hoofdzaak geweest dankzij onze Italiaanse afkomst, en elke avond presenteren wij een reeks van verrukkelijke gerechten van klassiek Frans tot exotisch Aziatisch.
Wijnliefhebbers willen zeker en vast het glas heffen op Le Champagne, u aangeboden door Relais & Châteaux, waar sommigen van ’s werelds zeldzaamste labels deskundig gecombineerd worden met een 6-gangen degustatiemenu. Het maakt niet uit waar u dineert, u kan kiezen uit een uitgebreide selectie van rode en witte wijnen, allemaal gratis, maar steeds van een buitengewone kwaliteit.

Authentieke Italiaanse recepten en verse, duurzame ingrediënten komen samen in La Terrazza, het eerste en enige Slow Food restaurant op zee. De “hot spot” om te eten is The Grill naast het zwembad, een interactief snelbuffet waar u de beste stukken vlees en de lekkerste zeevruchten op een verwarmde steen kan grillen terwijl u geniet van een vurige zonsondergang. Of ga naar The Restaurant met haar steeds veranderende menu’s, op basis van de specialiteiten van Relais & Châteaux. Waarom nodigt u het koppel dat u zopas ontmoet heeft niet uit om u te vergezellen? Met onze open-seating policy kan u komen dineren wanneer u wil, met wie u wil.