• 001
  • 002
  • 003
 
Over Silversea:
 
 
 
 

Er zijn mensen voor wie de zee de verbinding is met de wereld rondom hen, een brug om verschillende culturen en religies te leren kennen en ontdekken. Voor hen die geboren zijn met een reislust zijn er de intieme schepen van Silversea. Vlakbij de kustlijn, moeiteloos navigerend tussen tal van kleine eilanden, kunnen onze schepen via smalle waterwegen tot in het hart van een stad varen en aanmeren aan de kade, terwijl grote schepen vaak voor anker dienen te gaan voor de kust. Onze schepen wagen zich aan smalle, kleine en minder bekende havens om een glimp op te vangen van authentieke parels aan de kust. En dankzij onze excursies in kleine groepen kunt u het onbekende ontdekken op een uiterst persoonlijke manier, met meer mogelijkheden om minder bereisde regio’s te ontdekken.
Onvolprezen ervaringen maakt u zelden mee in een grote menigte. Het is daarom het voordeel van een klein schip dat ons toelaat zulke intieme, gepersonaliseerde ontmoetingen te creëren.

Op maat gemaakte avonturen en privé-arrangementen. De onbeperkte mogelijkheden om rond te reizen waar u maar wil. Ervaringen die een vakantie kunnen omtoveren tot de reis van uw leven. Sta ons toe zo een belevenis voor u te creëren.