• 001
  • 002
  • 003
 
Over Silversea:
 
 
 
 

Kleine, intieme schepen van 132 tot 540 gasten
Ervaren, internationale gasten creëren een sfeervolle ambiance aan boord, een sfeer dat de gastvrijheid van Italië benadrukt.

Ruime ultra-luxuese suites – 85% met privé balkon
Een van de grootste suites op zee, die elk luxueze kenmerken heeft die kunnen aangepast worden aan uw persoonlijke noden en wensen.

Butler service – op alle schepen en in alle suites
Geniet van de gepersonaliseerde service van onze hoogopgeleide butler. Silversea is de enige cruise maatschappij ter wereld die een butler service voor elke suite aanbiedt.

Gratis dranken geserveerd op het gehele schip
Geselecteerde wijnen, champagnes*, sterke dranken en speciale koffies, alsook water, fruitsaps en soft drinks zijn gratis in alle bars en lounges.
*Champagnes niet inbegrepen aan boord van Silver Galapagos wegens plaatselijke regulering.

Fooien inbegrepen
Aan boord fooien zijn inbegrepen in uw cruise tarief.

Open-seating dineren
U kan dineren waar, wanneer en met wie u wil in The Restaurant, ons hoofdrestaurant, alsook tijdens het ontbijt en de lunch in The Pool Grill en La Terrazza. Geen opgelegde tijden en geen opgelegde tafel.

In-suite dineren en 24-uur room service
U kunt genieten van een volledig ontbijt in uw suite of van een uitgebreid diner besteld van The Restaurant menu en geserveerd gang bij gang. Lighter fare is ook altijd beschikbaar in onze 24-uur room service menu.

In-suite dranken
Uw koelkast en bar worden aangevuld met uw favoriete dranken inclusief wijnen en likeuren. Uw butler zal steeds bijvullen op aanvraag.

Transport richting het stadscentrum
Transport heen en terug vanaf de pier tot aan het centrum van de stad is voorzien in de meeste aanleghavens.